Tisdag 28 December

Åkte på att jobba imorse men som tur var va de bara till 1 så de gick fin fint :) Just nu väntar jag på att maten ska bli klar så ska vi käka tillsammans jag och min bror och snacka skit :P Haha!

Har börjat kika på one tree hill, tänkte se hela serien ifrån grund och botten. Har ju bara sett lite hopp hit och dit och jag älskar den! :) Helt underbar serie :D

Ikväll blir de också att kika på pirates of the caribbean, 2:an gick igår och idag blir de 3:an. Aldrig gett dom en chans utan bara fått för mig att dom är dåliga men sen har jag hört folk säga att dom är bra så de passar ju perfekt att dom går nu på tv så att jag får se dom :) Och dom verkar faktiskt inte så illa, lite röriga bara kanske men inte dåliga.

Så ser min Tisdag kväll ut iaf :)


Måndag 27 December

Ledig idag för första gången på 6 dagar, riktigt hårt har de vart men varenda sekund har vart värd! :) Ska väl försöka att ta de lite lugnt idag men har så mycket som behövs göras nu :(

Peppar iaf igång mig med den här låten som gör mig lite piggare och ska få mig till att sätta fart :)



Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)

Tisdag 21 December

Precis kommit ut ur duschen, ska göra iordning håret och lite sånt nu och sen blir de till att käka och sedan dra till jobbet. Kanske kika förbi hos Sabina en sväng innan med och säga hej :) Sen slutar jag klockan 21 ikväll och då blir de väl hem och lägga sig direkt då jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Fy! Ahja, bara att bita ihop.

Därför önskar jag er alla god jul redan idag för är osäker på om de kommer hinnas med mer uppdatering :) Ha en fil jul allesammans!

Måndag 20 December

Idag har de varit en ta de lugnt dag, laddat upp inför veckan då de står 5 jobbdagar på spel med början imorgon. Känner inte alls direkt någon ork till de men känns ändå skönt att känna sig behövd.

Under dagen har jag gått och plockat lite här hemma först under morgontimmarna, sedan vart i vara en sväng och sen hem och gottat mig med chips, dipp och cola tillsammans med min favoritfilm "the wedding date"! För söt film de där :) Sen blev de några avsnitt sunes jul.

Nu vet inte jag vad jag ska skriva mer än godnatt, sov gott :)

Photoshop




Har man inget vettigare att göra så.. Men de blev ändå inte okej, förutom ögonen. Dom gillar jag.

Lördag 18 December

Kom precis hem ifrån jobbet för andra gången idag. Lite segt har de vart och jag är trött. Men nu ser jag fram i mot mina 2 förhoppningsvis lediga dagar :) Sen blir de ganska hårda pass 5 dagar i rad men de blir ju pengar! Nu ska jag kika på filmen "Välkommen till familjen" lugna ner mig lite och äta lite chips som ett avslut på denna kväll. Och jag får ju inte glömma att kvällspromenaden med Bus sen senare också :)



Hoppas den är bra!
Vad ska ni göra en kväll som denna? :)


Fredag 17 December

Ska iväg och jobba oom en och en halv timma så nu vankas de mat, slutar 21:30 ikväll så då blir de förmodligen hem och bara ta de lugnt beorende på vad man orkar :)




Måste bara lägga ut den här söta bilden jag fick på min lilla älskade Boss här om dagen! Sweet like suger ♥

Ska ni göra ikväll? :)

Min dag

Den har vart väldigt lugn idag, väldigt skön! Umgicks lite med Sabina imorse innan hon gick upp till sin praktik och sen åkte jag till Casso nu ikväll och umgicks lite och åt pizza :) Trevligt!

Nu ska jag gå ut med min lilla bus och sen ska jag kika på the inception innan jag somnar :) Ha de gött


Vinnaren

Har utsett en vinnare till Dagens Blogg nu :)
Och vinnaren blir:


http://alvinatibb.blogg.se/

Tyvärr fick jag inte in någon bild eller något men gå gärna in och kika på hennes blogg! Jag gillar den iaf :)


Beck <3

Nu blir de Beck :D Även dagens blogg kommer upp snart som kanske inte blev direkt någon jätte sucé för mig men de var ju iaf värt att testa :)

Kom igen.

Anmäl er till dagens blogg nu :) Vinnare väljs ut ikväll

Kom hem ifrån jobbet för en stund sen och ska snart ta och laga iordning något gott att äta :) Ikväll blir de bara lugnt och film eller något :D Hoppas ni haft en bra helg.

Dagens Blogg


Yes, nu ska jag även ge mig på att ha en dagens blogg :) Har ändå fått en hel del läsare här nu så dax att testa känner jag. Så fega inte nu utan anmäl er :D

Jag bestämmer en vinnare imorgon kväll :)


Lördag kväll :)

Ikväll de blir de lugnt för min del, inte riktigt frisk än så de kan vara skönt att bara ligga och lata sig :) Kung Fu Panda går ju nu på femman så den ska jag kika på :) Sen ikväll 21:30 går även Just like heaven på femman, den är också väldigt bra tycker jag!

Händer hos er ikväll då? :)


Fast car

Avslutar denna dagen med den här låten som har fastnat i min hjärna och bara är för underbar!




You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way


I got no plans
I ain't going nowhere so take your fast car and keep on driving

Nu ska jag lägga mig och kika på en film och sen försöka sova! Godnatt :) Sleep tight



Idol, Minnah och Jay

Olle åkte ut? Jag är faktiskt chockad, var helt säker på att de skulle vara Minnah. Tycker kanske att de är lite synd. Jag älskade Olles röst något otroligt, han hade något väldigt speciellt i rösten! De har ju Minnah med men absolut inte på samma sätt. Hoppas bara att Olle får ut en skiva så är jag nöjd! Hihi

Idol.

Sitter och kikar på de just nu och jag är ganska så säker på att Minnah åker ut. Jag kan ju ha fel men min magkänsla säger så.

Just nu i detta ögonblicket berätta dom att Jay gick vidare :) De är han värd ! Tjoooho

Helg! :)

Idag är de fredag :D as gött, fast för min del kommer de väl inte hända något direkt ändå. Mår inte bättre idag heller :( Hamen, men jag ska iaf köra in min mammas gubbe till Vara idag där han äntligen ska få hämta sin bil :) Vart inne på lagning i över en vecka nu så jag vet nog någon som kommer att vara lycklig när den kommer tillbaka!

Sen ikväll är de ju idol också :) Måste kolla på de nu när dom bara är 3 kvar!

Jag gissar på att Minnah åker ut idag, vem tror ni får lämna idol ikväll?



Minnah, Olle eller Jay?

Godnatt

Nu blir de till att försöka sova och hoppas på att man vaknar imorgon istället då och mår bättre :) Hatar att ledvärken sätter sig med när jag blir förkyld men sånt får man leva med ;) Blir till att kika lite på two and a half men med innan jag slocknar. Får hoppas på att jag kan somna snart bara, börjar bli jobbigt att ligga vaken halva natten och sen sova bort hela dagen i princip. Godnatt på er iaf och sov gott :)


Korten från fredag

Jag blev verkligen inte nöjd med designen :( Får bli till att göra om den igen men de får vänta tills imorgon för nu orkar jag inte. Tänkte istället lägga ut korten ifrån våran tjejkväll i fredags där vi var utklädda :)



Emma och Cassandra :) Dom skulle föreställa marsmänniskor!



Sabina och jag, och vi skulle föreställa troll :)

Det blev en mycket bra kväll med middag, mys och bus! :)

Just the way you are <3

Hitta de här lilla söta klippet också och kände bara att jag var tvungen att lägga ut den! Den är ju bara för söööt!!



Hihi, söta ungar ♥

The Proposal

Måste bara berätta att jag och Sabina såg en helt underbar film häromdagen :) Ni flesta har säkert sett den för den är inte direkt ny men ändå. Istället kanske jag påminner er om att se den igen :)

Filmen är The Proposal :) Jag bara älskar en del scener ur den filmen, riktigt bra enligt min mening! Tänkte lägga ut scenen som jag gillar allra mest bara för att den är så otroligt bra och rolig :) Vem kunde tänka sig att Sandra Bullock kunde släppa loss så mycket i en film? ;)



Inte den bästa kvalitén men de var den enda jag hitta. För er som inte har sett denna filmen så rekommenderar jag den :) Kanske är mer en tjejfilm men jag tror att även några killar kan tycka att den är helt okej :)

2 december

Mår ännu sämre idag :( Usch, hatar detta. Har ingen ork till något fast jag har faktiskt tänkt att göra om designen på min blogg. Få den lite mera julig :)

Idag är det andre december, blir så glad nu när vi äntligen kommit in på december så att man äntligen får äta av chockladkalendrarna :P Jag har i och för sig redan fuskat och ätit en men de är ju ingen som behöver veta de ;)



Jag älskar't :D

Bild lånad ifrån google


Förbannade skit.

Gått och blivit sjuk jag också nu, visste att de skulle komma till mig med men usch. De är inte kul, och självklart ska allt just börja krångla då :( Tänkte att jag skulle vara lite duktig och göra ett seriöst och ordentligt inlägg här för en gångs skull men självklart dör ju min andra dator då där jag har mina bilder och allt, skit dator! Jaja, skit samma. Ont i huvudet som fan har jag så nu ska jag gå och dänga till de i väggen och hoppas på att jag somnar så att jag kan vakna frisk och kry och få tillbaka orken. Godnatt!

RSS 2.0