Orkar egentligen inte...

...uppdatera men känner att jag får ta och göra de ändå annars blir de väl aldrig gjort, tur att man kan skriva snabbt ibland ;)

Om ni är nyfikna på vad som hänt i helgen så har jag tänkt att berätta de här och nu.
I Fredags hade vi våran efterlängtade tjejkväll här hos mig, tillsammans åt vi Vitlökskroketter, kött och bea. De var allt riktigt gott! Sabina kom på under dagen med att de skulle vara skoj att vi som var med på detta klädde ut oss. Casso och Emma kom som marsmänniskor om inte jag har fel? Och jag och Sabina klädde ut oss till troll :) Sen efter middagen blev de en sväng in till vara för att kika runt lite och bara umgås!

I Lördags var jag och Sabina hos mormor och fira henne då hon fyllde år, blev bjudna på god mat och hade anmällt trevligt. Efter detta blev de sedan en lugn kväll för mig tillsammans med bror framför tv:n. Kika på Tomten är far till alla barnen som egentligen är hur kass som helst men ändå kikar man på den :P Illa! Sen efter de blev de även Johan Falk men efter mindre än halva filmen var de någon Martina som slockna i soffan. Blev sedan väckt när Stoffe skulle berätta att han skulle hem och då gick jag bara ut med Bus på en snabb promenad och sen in igen och la mig och kika på the proposal som jag länge viljat se men glömt av. Tyckte faktiskt att den var ganska okej :)

Idag har dagen tillbringats med Sabina och Johan framför Bingolotto, inte ett öre vann vi. Skitspel! Men jaja, trevligt sällskap vart de ju iaf. Sen blev de lite guitar hero och buzz innan dom åkte hem för att sova och nu sitter jag här. Ska själv lägga mig och sova nu tänkte jag, man vet aldrig vad morgondagen har att bjuda på :) Förhoppningsvis kanske lite jobb ;)

Har även kort ifrån fredagskvällen men jag ska försöka att lägga ut dom imorgon istället tänkte jag. Jag orkar inte hålla på och fixa med sånt nu.

Ni får sova så gott allesammans. Godnatt på er!

Tisdag

Än så länge idag har de inte hänt allt för mycket, vart ute och hjälpt mammas gubbe med sin bil bara och vet ni vad? jag fick den till att starta ;) Jag är bäst !
Just nu väntar jag på att Sabina ska komma hem ifrån vara och sen blir de till att umgås med henne hela långa dagen ! Kanske blir en sväng in till vara sen mot kvällen med, beroende på vad Emmsi tycker :) Det kommer nog bli en bra dag detta iaf.

Kvällen blev väl inte riktigt som tänkt igår men den var ändå helt okej :)

snart

Kikade på 27 dresses, allt en söt liten film de där :P Nu har jag även gjort mig iordning också och vart ute med Bus, så nu väntar jag väl bara på att klockan ska bli tillräckligt så blir de till att ge sig in till vara :) Hoppas vägarna in är fina också bara, de har ju iaf slutat snöa nu.

Filmtajm

Funderar på och gosa ner mig framför en film och vänta tills att håret torkar sen blir de till att göra sig iordning lite smått och in till vara runt 7 och umgås med brudarna :D Min älskade Emma och min älskade Cassandra :) Och sen idag kommer Sabina hem också, underbart !

På Fredag blir de förmodligen en tjejkväll tillsammans med dom tre flickorna också :) Äta lite gott och bara umgås och ha en massa kul :D Jätte länge sedan sist så de är efterlängtat till max !

Var också ute med Bus på en riktigt lång promenad förut, de är så mysigt att gå ute när de kommer massa stora flingor även om de är kallt. Men de är iaf värt, tog lite bilder med min mobil också då jag inte vågar ta ut min kamera så att den blir förstörd. Iaf dom bilderna kanske kommer ut sen senare om jag orkar starta den andra datorn :P

Usch, jag är iaf på riktigt gott humör idag och jag tror nästan att jag skulle kunna sitta och skriva en hel bok just nu ifrån ingenstans. Men de ska jag inte göra så ni ska få slippa att läsa om mitt tråkiga liv mer ;) Inget undra på att man egentligen kan skriva så mycket nu när de för en gångs skull händer ngt i mitt lilla tråkiga liv :P

Skött om er iaf :D

Snö

Snö Snö Snö Snö Snö Snö och en massa snö ute :D Jag är lycklig som aldrig förr och ikväll blir de nog förhoppningsvis ut med flickorna och leka lite, me like :D


Imorgon <3

Vart jätte duktig och hjälpt mamma att städa en massa både igår och idag :) Nu har jag tagit mig en liten paus, tyckte att jag var värd de. Ikväll blir de bara till att ta de lugnt och kika på någon film eller något sånt.

Vet inte vad jag ska skriva mer förutom att imorgon kommer min babe äntligen hem :D Så jag har saknat henne !


Godnatt :)

Hemkommen ifrån vara för en stund sen :) Umgåtts med Emil och vart med när han käkat pizza eftersom att han var tvungen att fira hans pengar, haha ! Träffade även Anders och tjöta med honom ett tag, kul att träffa honom igen efter denna långa tiden :) Nu blir de till att gå ut med bus och sen kika på en film om jag kommer orka, får även hoppas på att dom ringer ifrån jobbet imorgon och behöver mig eftersom att jag förlora en dag idag när dom ringer när man inte märker de, och dom kan ju faktiskt ringa mer än 2 gånger tycker jag ;) jaja, de var mitt egna fel att jag dammsög och vill ha de rent här, helt mitt fel :P

Hamen, Godnatt på er !

Vinterbilder.

Vinter är påväg, visst har de redan vart snö här men nu är de minus grader hela dagarna istället och frost som stannar kvar under hela dagen så att de nästan ser ut som att de har snöat lite ändå. De kallar jag mysigt! Var ute och fotograferade lite förut samtidigt som jag var ute med min bus.



Alla kort är oredigerade! Hihi, nu ska jag kika på vänner och sen får de nog bli en film :) Förövrigt har dagen bara vart lugn, suttit och spelat bara på de där dumma spelet Casso fick mig att spela ;) Haha ! Hörs kanske sen :)

Onsdag 16:57

Inte blivit något uppdaterad idag än men jag fastna framför ett spel här vid datorn, sån datanörd är jag ;) Haha! Men har iaf ett par kort jag ska lägga ut sen :) Och som vanligt hoppas jag att ni kommer att gilla dom!

Kontakta mig.

Om de är någon som vill bli fotograferad så är de bara till att höra av sig ! Kom gärna också med egna ideér och sånt i så fall :) Jag är alltid öppen för förslag.

Funderar iaf på att lägga mig och kika på en film nu innan jag somnar men samtidigt är jag jätte trött =/ Hmm, svårt val ! Såg iaf att "grown ups" låg högst upp på en topplista så den är nog bra, haft den ett tag men inte blivit av att kika på den än. Ne, så får de allt bli. Nu ska ja kika på flm, sov gött loosers ! Denna loosern kommer iaf sova som ett litet barn.





Cassandra

Nu kommer en bild upp på Casso ! Lite snålt men ni får faktiskt ha överseende med detta ;) Korten var inte dom lättaste att få riktigt bra. Har redigerat 2 styckna men den andra såg jag nu att den blev helt galet konstig så vi skippar den tycker jag :P



Hoppas att du tyckte att de blev bra Casso ? :)

Förövrigt har jag konstigt nog haft mer läsare idag än vanligt och ändå har jag inte lagt ut någonstans att jag uppdaterat, skoj ! Hoppas de kommer flera ! :)
Ha de gött !

Emma Idlöf

Blivit klar med Emmas kort nu så äntligen kommer dom upp här ;) Kommentera gärna och säg vad ni tycker !



Ska även försöka lägga ut bilderna på Cassandra idag också =) Men först får man hoppas på att Emma gillar sina bilder ! :)

15:24 Torsdag

Blivit lite dåligt med uppdatering nu kanske men igår jobbade jag ifrån halv fyra till halv tio och drog nästan direkt till Sabina efter de så därför blev de inget igår. Och idag så ringde Sabina och väckte mig i morse så då gick jag bara ut en sväng med Boss och sedan drog jag hem till henne igen och käkade frukost och kikade film :)

Nu har jag vart hemma ett tag och kikat runt lite efter lägenheter och har då fått för mig att ta tag i mitt liv lite, känns som att de är dags för de :)

Snööööö.

Snöar i mängder ute, mysigt ! Men att de blåser så mycket som de gör kunde ju ha skippat.

Idag blir det till att umgås med Sabina igen, hon kommer någon gång vid halv ett eller något :) Så de blir snart att gå upp till affären och köpa lite gott så blir de mys med film i denna kylan. Ska även ge mig på att söka några jobb, får väl se hur de går. Jag är inte den bästa på de men de måste ju göras och jag vill ju verkligen ha ett jobb och kunna flytta till eget. De är min dröm just nu ! :) Men jag har iaf kommit in lite på Stenkilsgården igen som vikarie då 2 styckna nyligen har sjukskrivit sig så man får hoppas på en massa tider där så länge :)


Bilderna kom aldrig ut igår för de krångla hela tiden så jag gav upp! Men ger mig på ett nytt försök nu så får vi helt enkelt se hur de går ;)



Yes, bilden kom upp och denna bjuder jag på just nu ;)

Hemma

Kom hem för en stund sen ifrån Sabina, vart mycket trevligt att vara med henne och jag har fått prata av mig en massa :) Har säkert tjötat håll i huvudet på henne :( Men de är ju alltid skönt att få prata av sig litegrann. Tack !

Nu blir de till att bara ta de lugnt och vänta in pensionärsjävlar :D Riktigt bra, missa inte de idag klockan 10 på 5:an !

De krånglar när jag ska lägga ut bild så jag gör de senare eller något iställer, hörs !


Cassandra

Ett svar på Cassandras kommentar till inlägget "I'm the best". Gylfen är faktiskt inte öppen ;) den går bara inte att stänga allra högst upp och byxorna är konstigt sydda så därför ser de ut som att den är öppen :P Sytt snett eller något, sådeså ! ;)


Emmsi / Mariah Carey ?

Antingen håller jag på att bli galen eller blind eller något, men jag satt och redigera lite bilder på Emma och tycker konstigt nog att hon är ganska lik Mariah Carey i filmen glitter när hon sjunger i slutet och har håret uppsatt på något sätt. Rätta mig om jag har fel ?



Har jag fel ?

Monday.

Vaknade för ungefär 2 timmar sen eller något, var ute med Boss på en promenad och nu sitter jag här. De är iskallt ute ! Ne, okej. Jag kanske överdriver lite :P

Idag blir de nog iaf till att umgås lite med Sabina efter att hon slutat skolan. Får nog kika runt lite på blocket med efter ett par billiga vinterdäck, ska visst bli snöstorm eller något? Såg att någon skrivit de på facebook iaf men han kanske ljög? :P Fast konstigt nog längtar jag efter all snö, längtar efter vintern. De är så mysigt på något sätt, framförallt när de ligger ett stor lager med snö mitt på fönstret så att man knappt ser ut. Mys !!



La in en bild på världens största snögubbe, tyckte den passa in i texten ;)
Bilden är lånad ifrån google.

I'm the best ! ;)

Så här bra gick de för mig att lägga mig :P haha! Nu är Beck slut så den har jag iaf kikat på. Nu blir de verkligen sängen efter en bra dag hos min bror i Lidköping där jag hjälpte han att skruva ihop en massa saker! Vad skulle han göra utan mig ;)

Dagen igår gick åt till att umgås med min andra bror och sedan på kvällen åkte jag in en sväng och träffa Emil och tjöta lite med han, också mycket trevligt!

Märker själv att jag inte uppdaterat på länge för man har så mycket att berätta men ändå ingenting :P Men jag får väl ta och lägga mig nu, man vet ju aldrig om man får ett samtal imorgon vid en halv 7 så att de bara blir att hoppa upp och iväg och jobba. Men pengar är alltid välkommet ;)



En bild jag är ganska nöjd över, hihi. Kors i taket!
Tagen av min Emmsi ♥
Godnatt nu !

Söndag kväll

Det blev Beck, har redan sett den men Beck tåls att ses igen! Framförallt eftersom att Gunvald är med. Snart är de nyheter här på 4:an och då blir de till att gå ut på en liten promenad med Bossen och sedan lägga sig i sängen och kika klart på resten av filmen och sen sova och imorgon blir de nog till att leka med Sabinabejb =)



Godnatt ♥

Länge sen.

Jag har blivit jätte kass på att uppdatera, jag vet! Men jag ska väl försöka att bättra mig, kanske ingen idé att jag skriver så heller för jag vet att jag är jätte kass på att hålla just sådana här saker :P Men ändå!

De har hunnit att hända en del grejer iaf, en del mindre roligare och en del roligare. Jag tänker endast berätta om dom roliga, dom tråkiga håller jag för mig själv!

De roliga är att jag vart utomlands för första gången i mitt liv, Gran Canaria blev de tillsammans med Emma och hennes pojk Filip. Mycket trevligt var de =) Har tyvärr inga bilder utan har iställer bara snott en bild som Emma tagit där. En knas bild på mig och henne som ändå ser så somrig ut ♥





Har även fotograferat Emma för ett bra tag sen men inte hunnit redigera så många bilder än men dom kommer snart att visas här och även kort på Casso som jag tog i fredags.

Hamen, nu blir de till att kika om de går någon bra film ikväll som man kan ligga och mysa till! Och om inte så får jag väl passa på att fixa bilderna så att dom kommer upp någon gång..

RSS 2.0